Автосервиз за диагностика двигатели - ЕТ МОТОРТЕСТ. Добре дошли!  

ЕТ Мотортест

Повече информация за нас

 

< >

Сервизът за диагностика на двигатели съществува от 1982г. Основната дейност е диагностиката на повреди в запалителната и хранителната система на двигателя и отстраняването им. След 1996г. сервизът действа като еднолична фирма ЕТ "МОТОРТЕСТ - Николай Харизанов". През годините сме натрупали богат опит в различните поколения автомобилни двигатели, който ни помага ежедневно за бърза и точна диагностика.

Автосервизът е специализиран за диагностика на различни марки автомобили, като постоянно обновяваме наличните ни диагностична апаратура и специфични за марките инструменти. Така можем да предоставим качествена услуга за голямо разнообразие от автомобилни производители - европейски, японски, американски и руски.

Главният механик и президент на фирмата е Николай Харизанов. Същият има трийсетгодишен опит в дейността, с която се занимава, т.е. диагностика на автомобилни двигатели. Заедно със своя екип от млади специалисти по електроника и информатика те предоставят необходимото ниво на знания и умения за качественото обслужване на модерния автомобилен парк.